Over ons

Tegenlicht040 is een initiatief van Coöperatie Duurzaam Brabant. Samen met partners en een enthousiaste groep vrijwilligers wordt maandelijks een gratis toegankelijke Meet Up georganiseerd waarbij een uitzending van VPRO Tegenlicht centraal staat.

De Meet Ups vinden op woensdagavond plaats van 19.00 tot 22.30 uur. We kijken eerst samen naar de desbetreffende uitzending en gaan vervolgens met elkaar in gesprek over het onderwerp.

Locatie: SingularityU Innovation Hub, Torenallee 22-08, Eindhoven.

Maak hieronder kennis met het team van vrijwilligers dat zich voor Tegenlicht040 inzet:

Adresgegevens

 

Charlotte Grips

Media team / Fotograaf


Een verhaal vertellen met beelden op een enthousiaste en nieuwsgierige manier. Dat is wat ik doe! Ik vind het belangrijk om de mens(en) op de foto te leren kennen. Er is altijd liefde, aandacht en respect nodig voor de mooiste en meest bijzondere resultaten.

Dannes Wessels


Gisèle Mambre

Social Media host


Hein Kuiper

Media team


Ineke Hurkmans

Moderator


Jump Movement is een eenvoudige manier om in gesprek te komen met anderen en je in beweging te brengen in de richting van een doel of ambitie. Zo'n gesprek bestaat uit 7 stappen die je kunt vinden in het Jump Movement draaiboek. Deze 7 stappen brengen je naar een beslissing over iets dat jij wilt gaan doen, of waar je juist mee wilt stoppen. Het kan gaan over iets in het algemeen of over iets met een specifiek thema in je leven of werk.

Ingeborg van den Bold

Huisfilosoof | Team: redactie & communicatie


Jos van der Weele

Gastvrouw


Carin Vlasveld

Gastvrouw


Meerte van Duuren

Communicatie team / webdesign


Mèlanie Pijs

Communicatieteam


Buro Beter is ontstaan doordat ik mijn expertise in marketing en communicatie graag wil combineren met mijn persoonlijke interesse in eerlijk en maatschappelijk verbeterend ondernemen.

Michael Dawkins

Moderator & Initiator


Michiel Bosgra

Moderator


Nadine Swinkels

Projectleider


Stan Guldemond


Ton van Moll

Media team


Aanmelden